Friday, November 15, 2019
Text Size

Dumitru Constantin Țîrlea

Stimaţi lăpoşeni,

 

Sunt onorat de încrederea dumneavoastră, a celor care aţi decis, în număr atât de mare, să-mi acordaţi şansa de a demonstra că Lapoş poate fi condusă în mod responsabil şi profesionist. Voi fi în egală măsură primarul tuturor, conform legilor acestei ţări, dar şi în acord cu valorile morale în care cred şi pe care le respect.

Totodată, vă mărturisesc că sunt emoţionat deoarece în acest moment, de capacitatea mea se leagă speranţele dvs. de mai bine, pentru această comună şi locuitorii săi. În primul rând comuna este formată din locuitorii săi, cei care îi dau viaţă, o pun în mişcare, o admiră şi îi respectă vechimea, tradiţiile, monumentele. Aceştia sunt cei care doresc o comună mai frumoasă şi mai atrăgătoare pentru vizitatori, dar şi pentru generaţiile care vin din urmă.

Îmi propun un mandat în care să redau comuna locuitorilor săi – adică dvs., lăpoşenilor. Pot face acest lucru într-un singur mod – colaborând direct şi foarte strâns cu cetăţenii  Lapoşului şi cu structurile profesionale implicate în ceea ce pot numi viziune pe termen lung asupra dezvoltării durabile a comunei noastre.

Vă aştept alături de mine – împreună putem face din Lapoş o comună sănătoasă şi cu personalitate!

Primar Dumitru Constantin Țîrlea